"Потураєв продовжує видавати антиукраїнські перли. "Слуги" Зеленського і сам Зеленський роблять, що хочуть", - політолог

"Потураєв продовжує видавати антиукраїнські перли. В коментарях «НВ» заявляє що «норма про україномовний контент не буде виконуватись певний час», - пише Андрій Смолій на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Нормально так, народний депутат, говорить що НОРМУ ЗАКОНУ будуть не виконувати? Це в якій країні таке можливе? Слуги Зеленського і сам Зеленський роблять що хочуть. Далі Потураєв заявляє що «україномовного контенту немає, бо його не виготовили».
А хто заважав телеканалам та кінокомпаніям вироблять контент? Закон діє вже два роки. ДВА РОКИ дали підготуватись.
І питання не в карантині, не в «неготовності», а в тому, що весь медіабізнес, всі ці квартали, Г+Г та інші олігархічні ЗМІ орієнтовані виключно на ринок держави-агресора. Їхня зброя - саботаж та масова зомбація українців московськомовним контентом.
Нічого, брехати далі не вийде. І саботувати Закони теж не вийде. Ми будемо контролювати і оприлюднювати всі порушення і всі заклики до саботажу Закону про мову. Нехай не сумніваються ті рашисти, які хотіли сьогодні відправити нашу мову під ліквідацію".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів": Кирило Сазонов - про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 11:59

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр, передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використовував фосфор. Росіяни зносять і випалюють Часів ...

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...