Потужне видовище: 47 ОМБр показала знищення окупантів під Авдіївкою (відео)

47 окрема механізована бригада, відома українцям боями на Авдіївському напрямку, виклала у мережу "шедевр" про окупантів: показала удар їм у зад. Бійці уточнили, що відпрацювали по ворогу ротою ударних БПЛА та пообіцяла карати кожного російського виродка так, як на цьому відео, передають Патріоти України.

"Ворожа техніка, яка заїжджає в зону відповідальності 47 ОМБр – назад вже не повертається. Палимо її чітко та майстерно", - прокоментувала бригада.

Попереджаємо, деякі моменти можуть здатися жорсткими, чутливим людям не варто дивитися ролик:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

DeepState: Російські окупанти просунулися в районах 10 населених пунктів

понеділок, 20 травень 2024, 8:36

Російські окупанти мали деякі успіхи на Запоріжжі, а також на Донеччині й Харківщині. Аналітики DeepState повідомляють, що протягом 19 травня зафіксовано просування росіян біля 10 населених пунктів України. "Ворог просунувся південно-східніше та півден...