Потиснув руку іноземному гостю: Пригожина помітили на форумі у Санкт-Петербурзі (фото)

Засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який організував військовий заколот у РФ, помітили на форумі "Росія – Африка" у Санкт-Петербурзі. Фото Євгена Пригожина у кулуарах форуму опублікував один із керівників групи "Вагнера" у Центральноафриканській Республіці (ЦАР) Дмитро Ситий, передають Патріоти України із посиланням на Reform.

Світлину зроблено у середу, 26 липня. На фото Пригожин потискає руку члену делегації Центральноафриканської Республіки. "Пан посол поділився зі мною першими фотографіями саміту Росія-Африка. Бачимо знайомі обличчя", – підписав фото Ситий.

Варто зазначати, що протягом 27-28 липня в Санкт-Петербурзі проходить другий саміт "Росія-Африка", в рамках якого відбудеться економічний та гуманітарний форум. У Кремлі, у цих заходах візьме участь президент-диктатор РФ Володимир Путін, який проведе зустрічі з усіма главами африканських держав, які прибули.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Генерала Содоля навмисно злили! Безугла здала військову таємницю. Атакують Сирського / Снєгирьов

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:35

Президент Володимир Зеленський ухвалив рішення замінити командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Юрія Содоля на бригадного генерала Андрія Гнатова. Напередодні начальник штабу бригади Нацгвардії "Азов" Богдан Кротевич звернувс...