"Повбиваємо всіх і вся": Арестович у своєрідній манері підбадьорив українців

Радник офісу президента України Олексій Арестович закликав українців вірити в нашу перемогу і зазначив, що Збройні Сили України вже отримали від США зброю, необхідну для звільнення Херсона. Про це він розповів в ефірі "Фейгін.Live", передають Патріоти України.

Арестович зазначив, що Україна ще не почала отримувати зброю в рамках ленд-лізу, також ми ще не отримали допомогу в розмірі 12 мільярдів доларів. Однак США вже надали українським військовим все необхідне для звільнення Херсона від окупантів. За словами радника ОП, ці техніку і зброю ще не помічали на фронті, але вже можна говорити про те, що така допомога отримана.

Також Арестович прокоментував всі "страшилки" про те, що РФ нібито може використовувати ядерну зброю. Радник ОП закликав українців вірити в нашу перемогу і не підігрувати російській пропаганді.

"Тут потрібно поєднання бичачої впертості в стилі "ми обов'язково просапаємо цю борозну, ми своє візьмемо", як би на нас не впливали. Одночасно з цим вольовий настрій на перемогу у нас потрібен. Як би нас не лупили, не стріляли, не били, ми все одно наздогнемо, перегнемо і просапаємо, і поставимо наш прапор над Херсоном. А потім над усіма територіями, що залишилися. Референдуми - не референдуми, ядерна зброя - не ядерна... Повільно повбиваємо всіх і вся, і винесемо звідси. Це питання вирішене", - сказав Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...