Повернулася з району, куди через годину завітала ракета. Хвиля така, що докотилася до передмістя. Але переживемо. Не на тих вони напали, - блогерка з Харкова

"Дорога латана-перелатана, вітається з автівкою то світлими плямами старого асфальту, то свіжими, темними, які закрили собою вчорашні ями. Сонце сліпить очі, кілометр за кілометром, і за обрієм видніється стовп чорного диму, після прильоту. Його зранку намагаються загасити, але вже скоро вечір, і він досі підіймається в синє-синє небо...", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Переживемо. Не вчора народилися. Я знаю, що не можна знімати прильоти для того, щоб потім кудись викладати. Але рука тягнеться за телефоном, щоб зберегти пам'ять про це пекло - для чого?.. Для себе. Для того, щоб прожити своє життя в усвідомленному відторгненні. Чітко розуміючи, хто тобі друг, а хто тобі ворог. Споконвічний.
Переживемо.
Ворога - переживемо.
Як здорова тілом та душею людина обганяє на дистанції того, хто власноруч занапастив своє життя. Вони слабкі, бо не навчилися бачити свої перспективи. А вони, ті перспективи, жахливі. Попри те, що агонія їх буде довгою, і розтягнеться навіть не на роки - на десятиліття.
Але переживемо.
Ми - здорові. Вони - хворі.
Совп диму досі підіймається в небо, наче маяк, на який орієнтуєшся, долаючи кілометри. І хтось напише: "не чекай, бо я їду на війну. Мене вб'ють, і що тоді?.. No hope - no fear..." На що можна відповісти так само: "ну тоді й ти не очікуй, бо поки повернешся - мене може не стати..."
Але переживемо.
Не на тих вони напали.
Вчора повернулася з району, куди через годину завітала ракета. Хвиля така, що докотилася до передмістя. Пишу знайомим: "ви в порядку?"
"Так, це поряд з нами. Ми - в нормі".
Буденно так, оговтавшись від стресу. І щось всередині, всупереч здоровому глузду, штовхає їхати туди знову. А пам'ятаєте старі голлівудські фільми, бойовики? Точно, "Термінатор". Його вбиваєш - а він, зараза, невбиваємий. Звідкись бере сили, відновлюється та йде далі.
О, так.
Переживемо.
Найкраще, що я читала останніми днями, висловила харківська працівниця коммунальної служби: "Є розчарування, що прилітає щодня. Але ми оптимісти. Приїхали сьогодні дружно, поприбираємо тут, і поїдемо на ще одне влучання... Не падайте духом... Все буде добре..."
Пані Надіє, сьогодні теж приліт. В Шевченківському районі. У вас знову багато роботи...
Переживемо.
Переживемо ж?..".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...

Китай однозначно хоче, щоб Путін зберіг загарбані в Україні землі, - Ольга Лень

неділя, 19 травень 2024, 0:30

"Держдума, виявляється, працювала в авральному режимі, щоб Путін поїхав до Китаю з новим урядом. Тому що на поклін до зовнішнього управлінця треба приїжджати підготовленими", - пише журналістка Ольга Лень у своїй колонці, передають Патріоти України, та...