Повернулись додому: У Челябінську "вагнерівці" влаштували розбірки з місцевим криміналітетом (фото)

У Челябінську колишні найманці з ПВК "Вагнер" ледь не влаштували "локальний Бахмут", оголосивши збір всіх, хто у конфлікті з місцевими членами криміналітету, передають Патріоти України.

Як повідомляє проект "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерела, з учорашнього вечора у місті посилення: на ноги піднято бійців спецслужб та важких формувань.

За даними співрозмовника, конфлікт стався між місцевими жителями нібито через те, що було ображено колишніх бійців ПВК "Вагнер". Після цього між двома компаніями (одні були у камуфляжі) сталася бійка, де спочатку найманці здобули гору. Але дуже скоро до Ленінського району міста, де стався конфлікт, двома машинами приїхало підкріплення їхніх опонентів і молодики розстріляли "музикантів" із травматичної зброї. За медичною допомогою звернулися щонайменше двоє найманців.

"Після того, що сталося, колишні учасники ПВК Вагнер кинули клич про допомогу і в Челябінськ стали стягуватися найманці з бойовим досвідом з усієї округи. У своїх чатах вони обговорюють облави на місцевих "бандитів" та кривдників, які розстріляли "братів", - пише проект.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...