Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України.

Про смерть полковника йдеться у телеграм-каналі випускників суворовських училищ і повідомленні знайомого полковника, голови самарського відділення організації Офіцери Росії Артура Маліванчука.

Полковник служив у Косово, Таджикистані, а також брав участь у російській агресії проти України на Донбасі, стверджує Маліванчук. «Лише кілька днів тому він приїхав у відпустку до сім'ї в Москву. І, треба ж було такому статися, вирішив із дружиною Поліною і сином Русланом сходити в Крокус на концерт», — написав Маліванчук.

За його словами, під час стрілянини Мясников отримав три кульові поранення. Під наглядом лікарів він перебував три дні, але вони не врятували його. «Бандити з’явилися несподівано. Тимур встиг відштовхнути дружину і сина в безпечне місце, а сам потрапив під шквальний вогонь. У нього влучило три кулі. Кілька днів лікарі боролися за життя, але, на жаль, врятувати його не вдалося», — повідомив Маліванчук.

Також він зазначив, що окупанта поховають 29 березня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Глава МЗС Польщі припустив, у якому разі російські генерали можуть "прибрати" Путіна

неділя, 28 квітень 2024, 21:44

Сікорський нагадав, що існує ланцюжок командування від міністерства оборони й Генерального штабу для використання ядерної зброї. Тому він не виключає, що самі генерали можуть ослухатися диктатора. Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський за...

Військовий експерт Мусієнко закликав не розносити "зраду" щодо відходу ЗСУ від Очеретиного

неділя, 28 квітень 2024, 20:43

Збройні Сили України доволі вдало та успішно тримають оборону на Сході, попри те, що ворог переважає за чисельністю, кількості артилерії та авіації. російські війська ведуть наступ на Донецькому напрямку із 10 жовтня 2023 року, відколи розпочали масова...