"Повертайтеся додому, Олексію!": Потап повідомив, що приїхав до Парижа і відреагував на критику

Репер і продюсер Потап, який виступав у нічних клубах Німеччини з російськомовними хітами, похвалився, що подорожує Європою. Потапенко повідомив, що прибув до Парижа. На сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому постав під час прогулянки Парижем, передають Патріоти України.

Одна з підписниць написала під знімком: «Краще було б виступати й створювати проєкти в Україні! Повертайтеся, Олексію!». Потап відреагував. «А ми створюємо в Україні й з Україною багато проєктів», — відповів продюсер.

4 травня дружина Потапа, співачка Настя Каменських святкує день народження. Артист привітав її в Instagram. «Я тобою пишаюся, я тебе співаю, з днем народження крихітка», — звернувся до Каменських Потап. Співачка зараз перебуває у США.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...