Пов'язана з армією РФ: Військовий експерт назвав ймовірну причину блекауту в Ростові-на-Дону

Інфраструктурні об’єкти в Ростові-на-Дону можуть бути законними цілями для Сил оборони України, оскільки це російське місто перетворилося на один із найголовніших логістичних пунктів для окупаційних військ. Таку думку висловив військовий експерт Роман Світан, передають Патріоти України.

За його словами, Ростов став таким собі військовим хабом, в місті перебуває величезна кількість російських військ, систем управління, командних пунктів, ППО тощо. Об'єкти, які живлять їх світлом та постачають тепло, на переконання Романа Світана, є легальною військовою ціллю.

“Знищитися такі об'єкти могли різними засобами – дальніми, роботою ДРГ, внутрішнім партизанським спротивом. Такий хід – грамотний і правильний. Він може повністю перекрити рух цим логістичним ланцюжком. Росіянам уже час навчитись електрику відрами носити, аби себе забезпечити”, – зауважив експерт.

У російському Ростові-на-Дону блекаут стався напередодні, 13 січня. У кількох районах міста в будинках зникло світло, а разом з ним – вода та опалення.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

14-річна донька Віри Брежнєвої розсекретила, де зараз проживає (фото)

неділя, 2 червень 2024, 23:08

Донька співачки Віри Брежнєвої – Сара Кіперман – розповіла про своє повсякденне життя за кордоном та поділилася планами на майбутнє. Так, у своєму фотоблогу дівчина дала відповідь на найцікавіші запитання юзерів, передають Патріоти України. Зокрема, зі...

"Не буду вдаватися у деталі, але...": Експерт з енергетики прокоментував слова Федорова про критичний стан ДніпроГЕС

неділя, 2 червень 2024, 21:44

Директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко прокоментував інформацію голови Запорізької ОВА Івана Федорова щодо критичного стану споруди ДніпроГЕС, передають Патріоти України. "Я важко можу коментувати істерики офіційних осіб. Тому вам кра...