Повії, наркотики та перевищення швидкості: Син Джо Байдена потрапив у новий скандал через подорож у Лас-Вегас

Син американського президента США Хантер Байден сфотографував себе, їдучи зі швидкістю 172 милі на годину до Лас-Вегаса, що вдвічі перевищує дозволену швидкість на міжштатній трасі. Фотографії були опубліковані в неділю, 2 липня 2023 року Daily Mail, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання, у серпні 2021 року син президента США у місті гріхів, мав інтим з повією, забувши вимкнути камеру свого ноутбука, яка знімала те, що відбувається. Також було оприлюднено, як Хантер пише повідомлення кільком жінкам, які чекають його прибуття в Лас-Вегас на вечірку в джакузі. За даними британського таблоїда, жінки були повіями.

Але і це ще не все, на фото також видно, як Хантер Байден курить крек, проїжджаючи житловим кварталом в Арлінгтоні, штат Вірджинія, 12 червня 2018 року.

Наразі Daily Mail не повідомляє, звідки вона взяла фотографії, є версія, що з взяті з ноутбука, залишеного в майстерні штату Делавер у квітні 2019 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...