"Повішу біля паркану опудало, підпишу "Володька" (так звуть сусіда) і при зустрічі буду показувати жести біля шиї, як наші прикордонники", - Олена Кудренко

"Колись писала, що є у мене сусід, гидота та нечистий на руку. І що роками від нього відбиваюсь - то депутата місцевого до мене направить, то, як сьогодні, поліцію. Бо відновлюємо паркан, згідно межі на своїй приватізованій ділянці, і всі документи, і всі роботи згідно чинного законодавства", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ну є така гидота, яка просто живе та тішиться, коли когось зачепить просто так. Свого часу після смерті дідуся він за відсутності хазяїв переставив свій паркан і забрав нашу землю. Я виросла, мені ця ділянка перейшла в спадок, і з того часу сусід отримує достойну відсіч. Але ж кожного разу дивуюся - де межа його наглості? Слабке, але пихате та з претензіями. З таким сусідом звісно що всі документи у мене ідеальні. На все - на будинок, на комунікації, на землю. При тому що у нього ділянка не приватизована, на неприватизованій землі стоїть нова недобудова, без документів. До якої простягнута ще й газова труба. Все як на долоні. Купа порушень, але чипляється, с...ка, до мене. Сьогодні накинувся на хлопців, які встановлюють паркан, що десь на 3 см зазіхнули на його ділянку, чи прив'язали мотузку до його стовпів (стовпи виключно наші, доречі, ставив ще мій батько).

Висказалася))). Один з вас, друзів, якось дав мені дуже слушну пораду - нехай в сільраді думають, що я прибабахана і зі мною краще не зв'язуватись, ніж я мовчки щось комусь зі свого віддам. Тому що вони нагліші чи вони чиновники. Звітую: так, там про мене вже знають)). Не чіпають. Ось думаю, поліція вже приїзджала, хтось ще буде? Порушень не знайшли.

А взагалі може бути, зроблю як на нашому кордоні з Білоруссю. Повішу біля паркану опудало, підпишу "Володька" (так звуть сусіда), і при зустрічі буду показувати жести біля шиї, що типу хана йому (як показують наші прикордонники)).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...