"Повода плясать от радости просто нет": Z-пропагандисти зізналися, якою ціною росіянам далася Авдіївка

Ворожі Z-канали активно пишуть про те, якою ціною далося взяття Авдіївки, точніше того, що від неї залишилося, передають Патріоти України.

Так, вибороти її було значно «витратніше», ніж Бахмут. Це зауважив журналіст Юрій Бутусов.

«Авдіївка обійшлася нам кратно дорожче, ніж Артемівськ (Бахмут)», – пишуть там. У битві за Авдіївку військово-політичне командування РФ поклало тисячі своїх громадян. Тепер по місту, пишуть росіяни, не бігають люди у залізних касках, бо вони просто закінчилися. Натомість у сухому залишку ворог отримав чергові руїни, що димляться. Як акцентує Бутусов, чому Авдіївку так шалено завалювали трупами – очевидно.

«До виборів Путіна терміново потрібна була хоч якась перемога. І її здобули тією самою ціною, про яку пишуть друзі Гіркіна-Стрєлкова», – підсумував він.

За повідомленнями ворожих телеграм-каналів, в Авдіївці пахне мертвичиною й гаром. Нічим більше, аж до самих запорізьких рубежів. А зазомбовані росіяни продовжують волати про те, що був здійснений великий подвиг – «за межами мислимого та немислимого».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник ЗСУ розповів, чим українські військові могли знищити "Ковровець"

неділя, 19 травень 2024, 22:28

Військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан припустив, що ЗСУ могли знищити ворожий тральник "Ковровець" у окупованому Криму балістичною зброєю, передають Патріоти України. Полковник запасу зазначив, що окупанти заявили,...

Президент Ірану загинув у авіакатастрофі - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 22:14

Президент Іранської Республіки Ібрахім Раїсі загинув внаслідок авіакатастрофи. Про це повідомляє видання N12, посилаючись на свої обізнані джерела, передають Патріоти України. За даними журналістів, смерть Ібрахіма Раїсі вже підтвердили західні співроз...