"Поворознюк звинуватив Гордона в причетності до ФСБ. Діма образився й накопав стільки компромату на Сашу, що той опинився перед загрозою бути знову засудженим", - блогер

"Подивився кілька відео від Гордона про його розслідування стосовно Поворознюка. Якщо хто не в темі, то в грудні минулого року Поворознюк звинуватив Гордона в причетності до ФСБ. Той зажадав обґрунтування цих звинувачень або вибачення. Ні першого, ані другого не відбулося. І тоді Гордон почав копати під Поворознюка", - пише блогер та письменник Сергій Адаменко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я в ніякому разі не є фанатом Діми, проте маю віддати належне його професіоналізму. За кілька місяців він накопав стільки компромату на Сашу, що той реально опинився перед загрозою бути засудженим у пʼятий раз. Там і рейдерство, і рекет, і вбивство, і зґвалтування, тощо. Сашко є типовим феодалом, таким собі місцевим князьком, якому неписані закони держави. Про феодалізм я вже писав. Це ганебне явище має бути знищене, бо гальмує розвиток країни, і насамперед сільського господарства.

Проте він не зрозумів, що не дивлячись на ласку зеленої влади та раптову знаменитість, наїхав на самозакоханого нарциса, для якого будь-який закид в його сторону діє, як на бика червона ганчірка. Тож маємо по фіналу розслідування, яке винесло на поверхню всю гнилість зеленої влади та феодальну корупцію.

Діма, до якого теперішня влада також ставилася лояльно, через хворобливу любов до себе любімого, фактично злив всі корупційні схеми від суддів до поліціянтів із прокурорами. Але я мушу визнати, що зробив він це досить вправно. Тепер до нього стоїть черга з тих, кого принизив або пограбував цей кнур Поворознюк. Тут я хочу передати вітання Горбунову. Юра! Ти і надалі збираєшся знімати серіал про Поворознюка? Про того, який вбивав людей та гвалтував жінок? Насправді ми маємо чудовий приклад єблі між плазунами та земноводними. В результаті того, кого зелені готували нам в якості народного любімца та ліпили з нього образ українця, закопав професійний нарцис.

Спостерігаємо за розвитком подій. Щоби не трапилося, нам своє робити. Ми точно знаємо, хто наш герой і як має виглядати справжній українець".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...