Повторення долі фашистської Німеччини стане для них успіхом: Експерт назвав два шляхи післявоєнної РФ

Поразка Росії Україні зі збереженням держави, як Німеччина після Першої світової, вже може бути для неї успіхом. В інтерв'ю "Главреду" боєць тероборони, військовий аналітик Андрій Коваленко зазначив, що після початку виплати репарацій вони можуть вийти з-під санкцій, що дозволить їм готуватися до реваншу, передають Патріоти України.

"Наша карта миру Росії дуже невигідна, тому що тоді їм доведеться платити нам репарації. У Росії залишається сама Росія. Якщо згадати цитати Залужного, то значна кількість людей в Україні зацікавлена в тому, щоб Росії не було, щоб вона розвалилася. З огляду на це, поразка РФ зі збереженням держави, як Німеччина після Першої світової, вже може бути для них успіхом. Оскільки почавши процес виплати репарацій вони можуть вийти з-під санкцій, що дозволить їм готуватися до реваншу. Враховуючи ментальність росіян, якщо буде саме такий сценарій, то років через п'ять вони вирішать повернути те, що втратили", - вважає експерт.

За його словами, якщо росіяни будуть мислити інакше, вони можуть дійти до того, що Росія, як каже генерал Буданов, може розвалитися. "І я був би дуже щасливий, якби в РФ допустили цю помилку, тому що це призвело б до ліквідації РФ як держави", - підсумував експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....