Пожежа та вибухи досі тривають: Нові подробиці щодо удару по військовому складу під Воронежем

Склад з боєприпасами у селі Солдатське, розташованому у 80 км від Воронежа, в ніч на 7 вересня атакували дрони Служби безпеки України. Про це повідомили джерела "24 каналу", передають Патріоти України.

Склад росіяни використовували для перекидання військової техніки в Україну. Пожежа та вибухи на складі тривають досі. Людей евакуюють з розташованих поряд населених пунктів. "СБУ продовжує системну роботу по створенню демілітаризованої зони в прилеглих до України областях рф. Військові аеродроми, склади з боєприпасами та об‘єкти інфраструктури, які працюють на війну в Україні, - є законними цілями", - повідомило джерело в СБУ.

Тим часом у росЗМІ повідомляють, що через вибухи на складі повністю перекрито рух на автодорозі "Вороніж – Луганськ" з 64 по 105 км. Також частково обмежено рух на трасі "Курськ-Борисоглебськ".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Зараз 70-а хвилина матчу": Буданов відповів, чи вже стався перелам у війні з Росією

субота, 7 вересень 2024, 15:43

Переламу у війні з Росією ще немає, але вже поряд. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю письменнику Сергію Жадану для "Радіо Хартія", передають Патріоти України. Жадан пригадав Буданову його ...

Антени сховати не вдалось: На Донеччині партизани виявили замаскований командний пункт РФ (фото)

субота, 7 вересень 2024, 15:00

Партизани виявили командний пункт росіян у Донецькій області. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай. Про це 7 вересня повідомив партизанський рух АТЕШ, передають Патріоти України. "Наш агент провів розвідку місць дислокації росій...