"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": У мережі спростували новий фейк росіян

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео росіяни, передають Патріоти України.

"За повідомленнями від очевидців, цивільний набухався і затіяв перший бійку з військовим, а чоловік у формі йому вже відповів. Кажуть, що це не ТЦК, а хлопець, який повернувся з фронту", – йдеться в повідомленні Telegram-каналу. Як бачимо, ніякою мобілізацією тут і не "пахне".

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки також спростував цей фейк росіян і наголосив, що на відео – не "примусова мобілізація", а бійка, а чоловік у формі – не працівник ТЦК, а військовий, який повернувся з фронту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про “наступление” на Харьков и провал под Липцами и Волчанском - Злий Одесит

понеділок, 20 травень 2024, 0:55

Неделю назад российские оккупанты развернули то, что было названо как “наступление” на Харьков, но ограничилось от силы двумя направлениями - на Липцы и на Волчанск. Неделю спустя можно в полной мере оценить то, что они затеяли, какого результата дости...

Верховного головнокомандувача хтось з найближчого оточення свідомо ввів в оману, і він повторює чиїсь слова, - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 0:30

"Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський зробив заяву: "Уперше за роки війни жодна із бригад не скаржиться, що немає артилерійського снаряда. І це відбувається упродовж останніх двох місяців". Ці слова приголомшили більшість військових на фрон...