Працівників звільнили без виплати вихідної допомоги: Міноборони РФ розірвало контракт з компанією Пригожина

Міноборони РФ розірвало контракт із кейтеринговим холдингом ватажка "Вагнера" Євгена Пригожина. Вчора його співробітників звільнили без вихідної допомоги, інформують Патріоти України.

Як повідомляє "Осторожно, новости" з посиланням на джерело, підприємства холдингу "Конкорд" з 23 червня працювали з перервами та чекали на перевірки, знищуючи в цей час документи щодо розпорядження керівництва. Очікувалося, що весь документообіг мали передати новим власникам до 15 липня. Але вчора співробітникам повідомили, що через розрив контракту між АТ "Воєнторг" та "Конкордом" їх звільнять.

За даними каналу, у холдингу Пригожина працювало кілька тисяч співробітників — це кухарі, комірники, керуючі їдалень, бухгалтери. Вони займалися харчуванням військових, постачанням продуктів у шпиталі та видачею продовольства окупантам в Україну.

"За даними джерела, керівництво повідомило, що співробітників звільняють лише "із заявами за власним бажанням", при цьому їм виплатять лише зарплату без вихідної допомоги. Інформацію довели усно - її заборонено зберігати будь-де крім бази, яку кілька разів відключали", - йдеться у повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...