Представник НАТО розповів, яких втрат зазнає Росія щодня під Бахмутом

Росія щодня втрачає у війні проти України до 1500 своїх військових під час поточного наступу, здебільшого у Бахмуті. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на анонімного високопосадовця з НАТО, передають Патріоти України.

"Росія втрачає 1200, 1300 і навіть 1500 солдатів на день під час поточного наступу, в основному в Бахмуті. Співвідношення вбитих і поранених складає один до трьох", – сказав представник Альянсу.

Водночас він зазначив, що українські війська зазнають "на порядок менше втрат" у боях, де з обох боків витрачається "кілька тисяч" снарядів на день.
Високопосадовець НАТО також повідомив, що на сьогодні незрозуміло, скільки ще триватиме битва за Бахмут. Зазначається, що похмурі, напружені бої тривають на лінії фронту у самому місті вздовж річки, яка перетворилася на "зону вбивства".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...