Премію Дарвіна заслужив чесно: Окупант спіймав руками FPV-дрон і продовжив бігти разом із ним (відео)

Російський військовий примудрився спіймати руками український FPV-дрон, однак, замість того щоб викинути, вирішив його затрофеїти. Підсумком такого рішення для нього стала номінація на «премію Дарвіна», зазначають Патріоти України.

Як видно на оприлюднених ЗСУ кадрах, спершу росіянин намагався всіляко ухилятися від безпілотника і відмахуватися руками, ніби від якоїсь комахи. І ось у якийсь момент окупанту вдалося його спіймати, після чого він навіщось продовжив бігти з начиненим вибухівкою дроном у руках, поки той нарешті не здетонував.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...