Претендент на премію Дарвіна: Окупант жбурнув свій гранатомет об землю й моментально самоліквідувався (відео)

У соцмережах з’явилося відео з черговим претендентом на «премію Дарвіна» з числа російських загарбників. Відповідне відео оприлюднили військовослужбовці з 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, передають Патріоти України.

На ньому видно, як один із росіян, можливо, вирішивши повоювати із самою українською землею, кидає у неї свій гранатомет, ніби це якийсь спис. У чому саме полягав його задум, достеменно не ясно, проте підсумком такого поводження з РПГ очікувано стала моментальна самоліквідація окупанта.

При цьому, судячи з інших відео з російськими гранатометниками, поводитися з подібним озброєнням серед «гарматного м’яса» ЗС РФ взагалі мало хто вміє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіян загнали в пастку. Купа загиблих. Буданов попередив – це не кінець. Ось справжня мета наступу - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 4:15

Військового контингенту РФ, який розташований на півночі, не достатньо для широкомасштабного наступу на Харків. Такої думки притримуються не тільки в Україні, а ї наші партнери з Британії та США. Своїми діями в Харківській області ворог намагається пос...

В Криму знищили секретну базу разом з командуванням. Атакмс застав росіян зненацька - Снєгирьов

середа, 15 травень 2024, 0:56

Україна вчергове завдала ударів по важливій інфраструктурі ворога, як у самій РФ, так і на тимчасово окупованих територіях. Так, ракети Storm Shadow знищили в Криму секретну базу ППО, а Атакмс в Луганській області знищив склад боєприпасів в глибокому т...