"Президент брехню про неіснуючі досягнення розбавляє підлітковими комплексами рівня "налякали олігархів". Ти Путіна налякай", - Валерій Прозапас

"Один президент розповів як гуртує міжнародну спільноту на допомогу Україні, про виклики війни та епідемії, про необхідність єднання нації заради держави...", - пише громадський діяч та блогер Валерій Прозапас на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"... інший свою традиційну брехню про неіснуючі досягнення розбавляє підлітковими комплексами рівня "налякали олігархів".
Це мабуть від регулювання цін на батони і олію Ахметов з Фірташем в обморок впадуть? Чи Коломойський з Пінчуком через введення касових апаратів ФОПам зомліють з переляку?
...........
Ти Путіна налякай, який знову вбив твого солдата на війні, яку ти тупо ігнориш скоро вже три роки як, але при цьому методично руйнучи оборонку, розвідку, мотивацію, підтримку союзників - це тобі не аудиторію "Сватів" дурити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...