"Президент Хам - це суспільний запит. Це дуже небезпечна історія, яка не раз призводила до диктатури", - журналістка

Важливо, що та як вилазить з тебе, коли ти отримуєш владу.

Мирослава Барчук. Фото: day.kyiv.ua.

"Про скандал в Борисполі. Президентська влада в руках людини з ураженою гідністю - це небезпечно", - пише журналістка Мирослава Барчук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Неважливо, коли тебе образили чи травмували: в дитинстві чи на корпоративах, коли тебе тримали в коридорах і сприймали як обслуговуючий персонал сильні цього світу чи коли ти носив валізу за Собчаком. Неважливо. Важливо те, як це вилазить з тебе, коли ти отримуєш владу.

І коли ти легко стаєш виразником почуття ресентименту мільйонів. І ще небезпечно, коли є суспільний запит на твоє хамство.

Бо Сталін — це суспільний запит. Путін — це суспільний запит. Президент Хам — це суспільний запит. Це дуже небезпечна історія, яка не раз призводила до диктатури".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...