"Президент Зеленський мав бути на військовому параді. Але його не було", - блогер

Чому Головнокомандувач, знаходячись в Маріуполі, вирішив проігнорувати такий важливий урочистий захід із приводу річниці звільнення міста, залишається незрозумілим.

"Президент України Володимир Зеленський мав приїхати в Маріуполь на святковий парад з нагоди чергової річниці визволення міста Маріуполь від російських окупантів. На параді його не було", - написав блогер Іван Проценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Будемо чекати пояснення чому так вийшло - шаурму їв чи в спортзалі був, чи в басейні, а може на репетиції Ліги Сміху був зайнятий. Вангую, що буде сказано про можливість нападу на Президента та його попередження", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...