Президент Зеленський не помічає, як стає смішним - Юрій Ніколов

Біда. Президент Зеленський не помічає, як стає смішним. Його виправдання щодо залишення при собі корумпанта Татарова породили купу мемів. Люди реально ржуть над тим, як Татаров бігав по Києву стріляв чеченців. Бо мало хто може собі уявити це десь окрім як у "всєлєнній зе Марвел", надихнутій синтетичними речовинами.

Біда і в тому, що сам Зеленський це спровокував. Цю відмазку він раніше розказував на офреках журналістам і міжнародникам. І це не потрапляло на загал. Ну максимум хтось міг знизати плечима і зробити загадочні глазки. А тут він сам взяв і вивалив на загал пояснення, яке намякше можна назвати "фантазією". Або конспірологією. Бо жодних доказів Зеленський не надасть ніколи, бо у нього є відмазка - це секретні дані))))

У Зеленського здали нерви не на рівному місці. Втеча православного нардепа Дмитрука пройшла через кордон, який контролюється силовиками Татарова. І відбулась до того як інші правоохоронці Татарова прийшли за Дмитруком у справі про побиття військового ЗСУ (да-да, московопатріарший "слуга урода" побив військового). Це на вихідних прям сколихнуло соцмережі. І Зеленський призначив на понеділок розборки з правоохоронцями. Типу Верховний головнокомандуючий відволічеться від фронтових справ, і дасть піздов своїм тиловим пацюкам, які геть схуїли відпускать за кордон таких зашкварків як Дмитрук, Портнов, Боголюбов і прочіх.

Десь в новинах мелькнуло фото з тієї зустрічі Зеленського з правоохоронцями. І знаєте кого не було на тій зустрічі? Правильно - Татарова)) Того самого Татарова, який іменем і словом Зеленського тримає в узді репресивну державну машину. Того самого Татарова, якого публічно захищав від НАБУ саме той втікач Дмитрук.

Тобто цілком очевидно, що Зеленський просто вирішив спустити пар в свисток. А журналістам підсунуту застарілу туфту. І люди почали ржать.

Біда.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Президент Зеленський не помічає, як стає смішним - Юрій Ніколов

вівторок, 27 серпень 2024, 23:55

Біда. Президент Зеленський не помічає, як стає смішним. Його виправдання щодо залишення при собі корумпанта Татарова породили купу мемів. Люди реально ржуть над тим, як Татаров бігав по Києву стріляв чеченців. Бо мало хто може собі уявити це десь окрім...

Відкривали найкращі місця для успішних ударів і стежили за переміщенням живої сили і техніки ворога: Новітні британські дрони стали "ключем" для прориву ЗСУ в Курській області, — The Times

вівторок, 27 серпень 2024, 23:25

Сили оборони України застосували різні види безпілотників під час прориву в Курській області. Серед них особливо ефективними виявились особливі британські пристрої. Завдяки цим БПЛА українці бачили найкращі місця для успішних ударів і стежили за перемі...