Прямо під час марафону "Мости Владивостока": У Росії помер головний штурман Тихоокеанського флоту (відео)

Головний штурман Тихоокеанського флоту помер під час марафону «Мости Владивостока». Капітану 1-го рангу Євгенові Витютнєву стало зле 28 вересня під час забігу, він зійшов з дистанції. Йому терміново знадобилася допомога медиків. Однак реанімувати військового не вдалося – Витютнєв помер у віці 41 рік. Про це інформує російський Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Факт смерті підтвердили в МОЗ Примор'я, проте її причина поки що не називається. Перед стартом учасники марафону проходили медкомісію.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що трагедія сталася на одній із найскладніших ділянок марафону – з затяжним підйомом. Багато хто не витримує його і переходить на крок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...