Прямо під час виступу свого шефа: Заступник Кличка заснув на сесії Київради (відео)

Заступник голови КМДА і керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич заснув на сесії Київради під час виступу свого шефа. Відповідне відео з’явилось у київських Telegram-каналах, передають Патріоти України.

Разом з іншими заступниками київського мера Оленич сидів у президії під час засідання міської ради. У той час, коли Віталій Кличко розповідав про те, як розвивається українська столиця, попри складні умови в країні, заколисаний промовою шефа чиновник заснув, поклавши голову на руки. Його колега, що сиділа поруч, не стала тривожити сон керівника цифрової трансформації.

“Багато працює, мабуть”, - прокоментували відео в соцмережах. Сам Петро Оленич з гумором прокоментував цей випадок, опублікувавши в своєму Telegram-каналі добірку фотожаб з цього приводу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знищили пункт управління армії РФ! Є втрати у штабі. У Росії вибухнув пороховий завод і база дронів, - Снєгирьов

понеділок, 8 липень 2024, 8:05

Українські військові продовжують нищити стратегічно важливу для росіян техніку на Херсонщині. Так, у п'ятницю, 5 липня, уражено пункт управління російської армії в районі Нової Каховки. За попередніми даними, знищено дві станції – електроживлення та зв...

Народні прикмети на 8 липня. Про що українки молили цього дня Пресвяту Богородицю

понеділок, 8 липень 2024, 7:05

8 липня за новим церковним календарем православні віряни згадують великомученика Прокопія, а також явлення Казанської ікони Пресвятої Богородиці. У народі день прозвали Прокопів або Зажинки. Про традиції та прикмети 8 липня і яке сьогодні свято відзна...