"П****різ, словом, зовсім": Окупант поскаржився на шалені втрати (аудіо)

Військовий з грайворонського напрямку розповів про величезні втрати у своєму підрозділі. Мовляв, тільки підготували пів тисячі особового складу, як треба знов формувати нові бригади. Про це йдеться у перехопленні, яке оприлюднило ГУР МО, передають Патріоти України.

За словами військового, у суботу-неділю до 7-8 готували хлопців до відправки. Потім він ще й "в наряд заступив: як у понеділок пішов, сьогодні тільки прийшов".

"П****різ, словом, зовсім. Взагалі п**да. Тільки-тільки сколотили банду в 500 рил. Зараз на нараді кажуть: "Готуйтеся, будуть формуватися нові бригади. Тому бл**ь", – резюмував окупант.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Давно так не волав. Людина-еталон": Журналіст повідомив, що Антін Мухарський виїхав з України як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 19:42

Український журналіст Віктор Трегубов повідомив, що Антін Мухарський виїхав з України як багатодітний батько. Актор, ведучий і колишній чоловік Сніжани Єгорової наразі нібито перебуває в Іспанії, передають Патріоти України. "Сьогодні я дізнався, що від...

Чекаємо на реакцію диктатора? Лавров несподівано порівняв Путіна із віслюком (відео)

четвер, 16 травень 2024, 13:40

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров, відповідаючи на питання журналістів щодо поїздки диктатора Володимир Путіна до Китаю, порівняв останнього із віслюком, а російську делегацію назвав – «ввічливими людьми». Про це пишуть росЗМІ, п...