"Про найвідоміших поліцейських 2021-го року", - Бутусов

Хочу привітати найвідоміших поліцейських 2021-го року, які зустріли на блок-посту 2022-й рік: капітан Костянтин Васенков, старші сержанти Євген Довгалюк та Олександр Терещенко. Саме ця зміна учасників АТО, з полку особливого призначення "Київ" працювала на блок-посту "Долина" Донецької області 8 грудня, коли зупинила машину заступника міністра Гогілашвілі, який вчинив напад на поліцейських прикриваючись охороною групи офіцерів спецназу ГУР МО (якою він користувався незаконно). Поліцейські вели себе гідно та за законом, а сержант Довгалюк почав вести зйомку на телефон та дуже дотепно відповідав Гогілашвілі про його порушення. Внаслідок цього вражаючого відео, та відео патрульних Києва про інший ганебний напад Гогілашвілі 24 листопада, під тиском обурення у суспільстві, президенту Володимиру Зеленському довелося звільнити Гогілашвілі, який є його особистим другом , та чоловіком помічниці президента Марії Левченко.

С того часу Васенков, Довгалюк і Терещенко продовжують службу на блок-посту. Їх не турубує керівництво, але разом з тим, їх ніяк і не відзначили. Слідчі дії щодо низки злочинів, які здійснив друг Зеленскього на блок-посту досі не проводяться, хоча є відео нападу на Васенкова: https://censor.net/.../vosem_ugolovnyh_proizvodstv...
І ще. Починаючи з лютого 2021-го року патрульним на блок-постах припинили сплачувати премії за роботу в умовах карантина. З чим це пов'язано - не зрозуміло.
Чомусь на утримання Державного управління справами президента гроші знаходяться, на піар влади на державних телеканалах гроші є, на утримання заступника міністра у заміському будинку з бронеавтомобілем та з військовою охороною гроші знаходяться, а на тих, хто несе службу, чомусь не вистачає.
Сподіваюсь, що справжні та гідні поліцейські, які сумлінно захищають правопорядок, отримають справедливість у Новому році.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...