Про них ходили легенди: У Вінниці робітники випадково розкопали стародавні підземелля (відео)

Все почалося з будівництва офісу...

Вінниця приховує багато таємниць, і частина з них - прямо під ногами перехожих. Так вийшло і цього разу, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Під час робіт з будівництва офісу, робітники випадково розкопали підземелля, чутки про яке ходили багато років.

Виявлені катакомби можуть бути ходом в легендарні вінницькі підземелля. Кілька арочних склепінь будівельники побачили прямо під ковшем екскаватора. Деякі були присипані землею, інші замуровані. Але в цегляній кладці можна розгледіти вентиляцію, кріплення для світильників і полки.

Куди можуть вести підземні ходи - поки невідомо. Дому, під фундаментом якого виявили катакомби, понад століття. Тому можливо, що арки - це хід в вінницькі підземелля, про які в місті ходить багато легенд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...