Про рідну Одесу воліє не згадувати: Зрадниця Регіна Тодоренко розповіла, як її "закохала в себе Тюмень"

Зрадниця України Регіна Тодоренко вкотре зганьбилася, знявшись у російській копії шоу Орел і Решка, що отримало назву Руссо-Експресо і виходить на пропагандистському телеканалі. Тепер замість європейських міст вона «подорожує» поРФ, щоб показати, «де захована російська душа» — саме з таким слоганом виходить нове тревел-шоу за участю Тодоренко, зазначають Патріоти України.

Зрадниця України, яка продовжує цинічно мовчати про війну в рідній країні, де все ще живуть її батьки, у новому шоу вихваляє країну-агресорку. Українська журналістка Яніна Соколова відреагувала на те, що Тодоренко заробляє криваві рублі, «оспівуючи красу в Росії».

«Це не просто тревел-шоу, в якому Регіна щось віщає, це реальна пропагандистська машина. У чому сенс цієї пропаганди? У цьому шоу росіянам розповідають, що „наша велика країна — найкраща, і в цій загниваючій смердючій Європі, що там взагалі робити? В Америці, на цьому Заході - проституція, всюди наркотики, і санкції, і дорого!“. Українка в Росії розповідає про "батьківщину-матінку"… Сочі, наприклад, Регіна називає російською Рів'єрою, а Астрахань південною Венецією та ікорно-кавуновою столицею Росії…», — каже Соколова.

При цьому вже після виходу пропагандистського шоу, в якому Тодоренко вихваляє «красоту російських міст», захоплюється культурою країни-агресорки і російськими імператорами, наприклад, Петром I, вона заявила, що мріє «возити діток на найкращі курорти світу і літати тільки бізнес-класом». Про це уродженка Одеси, яка стала російською пропагандисткою, розповіла на своїй сторінці в Instagram. У публікації вона також згадала про те, що їй би хотілося забезпечувати батькам «щасливу старість».

«Якщо зайти в інстаграм, то там вона співає оди російським містам, які відвідала під час зйомок. Ось як «закрутила і закохала її Тюмень». Не закрутила і не вразила її і не закохала, схоже, Регіну її рідна країна. Взагалі доля рідної країни їй пофіг. Вперто мовчить про злочини РФ проти України. При тому що батьки ведучої продовжують жити в Одесі, і, напевно, знають точно про обстріли. Порушити мовчання Регіну не підштовхнуло ні вбивство її колишнього хлопця в окупованій Бучі, ні інші злочини геноциду росії проти України. Ба більше, Регіна заявляла про те, що Росія і Україна, на її думку, повинні «помиритися», — нагадує Соколова.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...