Про скандальний законопроект: "Якщо Зеленського оголосять олігархом, то це буде краще застосування закону про деолігархізацію", - Капранов

За словами письменника, у такому випадку президент втратить право спілкуватися з чиновниками, жартує письменник

Дмитро Капранов

Зараз є спроба наділити РНБО (де-факто особисто Володимира Зеленського) надповноваженнями визначати хто "друг" українській державі, а хто "ворог", якщо кадидати підпадають перш за все під майновий ценз, зазначають Патріоти України.

І тому вже завтра бізнесмен буде змушений без рішення суду приходити і доводити, що він – не олігарх. Із такою заявою в етері на "5 каналі" виступив народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Пузійчук.

Водночас народний депутат від фракції "Європейська солідарність" Володимир Ар'єв припустив, що президент Володимир Зеленський за законом про деолігархізацію сам відповідає виписаним критеріям.

"Давайте порахуємо, скільки активів у Зеленського. У нього і телеканал є, у нього є 10 фірм, у нього є політичний вплив", – сказав він.

Письменник і видавець Дмитро Капранов заявив, що ця ідея йому сподобалася.

"Якщо Зеленського оголосять олігархом і він втратить право спілкуватися з чиновниками, то це буде краще застосування закону про деолігархізацію", – розповів він.

Володимир Ар'єв відповів на це тим, що він готовий "подивитися такий серіал, якщо РНБО оголосить Зеленського олігархом".

Як відомо, Рада національної безпеки і оборони визначатиме, хто в Україні є олігархом. Про це мовиться у внесеному напередодні до Верховної Ради президентом Володимиром Зеленським законопроєкті "Про запобігання загрозам національній безпеці, пов'язаним із надмірним впливом осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів)".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...