Про склад легко здогадатися: У Росії запропонували створити "уряд України у вигнанні"

У Росії заявлено чергову фантасмагоричну ідею. Йдеться про створення якогось "уряду України у вигнанні", який у перспективі представлятимуть експрезидент Віктор Янукович, експрем'єр Микола Азаров, колишній нардеп від фракції ОПЗЖ Віктор Медведчук. Усіх вказаних персонажів у самій Україні офіційно вважають зрадниками, але для військового академіка РФ Володимира Козіна вони становлять найважливіший соціально-політичний інтерес. Про його ініціативу повідомляють російські Telegram-канали, передають Патріоти України.

"Україна, хоч і веде комбіновану українсько-натовську агресію проти нас, є суверенною країною. У неї свій президент, своя судова система тощо. Рішення зі створенням такого уряду на території нашої країни явно затяглося, але краще пізно, ніж ніколи", – патетично міркує Козін.

Зазначається, що подібна теорія російського аналітика викликала глузування навіть серед представників Z-спільноти. Це не дивно, адже в принципі складно уявити собі повноваження та ресурси цього недоуряду, як саме він захищатиме інтереси громадян і хто до нього по це звертатиметься.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.