Про третій варіант наразі промовчав. "Він реально вважає всіх нас ідіотами чи просто прикидається?": Філатов обурився через заяву Зеленського, що спалах COVID-19 спровокували місцеві вибори

Мер Дніпра Борис Філатов різко розкритикував висловлювання президента Зеленського про те, що спалах коронавірусу спровокували місцеві вибори, зазначають Патріоти України.

"Спочатку, коли в країні лише троє хворих, ти вводиш найсуворіший карантин і кладеш на лопатки економіку.

Потім ти хочеш пограбувати місцеве самоврядування, забираєш у нього гроші у фонд по боротьбі з коронавірусом, який згодом пускаєш на будівництво доріг без тендерів, а не на медицину.

Потім твої депутати ходять жерти у "Велюр", сам п'єш у кафе каву зі своїм підручними і відмовляєшся платити штраф за порушення карантину.

Зустрічаєш, як Хатіко, комерційні рейси "Мрії", товар звідки потрапляє не в лікарні, а на продаж в "Епіцентр".

Гордо називаєш себе "чемпіоном по боротьбі з коронавірусом", обдуривши, при цьому, лікарів на 300 відсоткові доплати і проваливши по всій країні програму ПЛР-тестування.

Дискредитуєш, як тільки можна, саму ідею боротьби з епідемією.

Народ все це бачить, плюється і забиває на ситуацію великий болт.

А в підсумку ... У підсумку, у всьому знову винні місцеві вибори і мери. Бінго!

Вибачте, у мене тільки одне питання. Він реально вважає всіх нас ідіотами чи просто сам прикидається?", - написав міський голова Дніпра у себе в Фейсбуці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...