Про війну, як завжди, промовчав: Колишній "холостяк" Топольський на Балі похвалився "внутрішньою свободою"

Герой реаліті-шоу "Холостяк-12" Алекс Топольський представлявся як успішний бізнесмен, який займається нерухомістю в США. Після початку повномасштабної війни він опинився на Балі, де прожив більше року і намагався продавати курси із заробітку в соцмережах. У своєму Instagram чоловік воліє не згадувати про війну в Україні, а пише про медитації та "внутрішню свободу", передають Патріоти України.

"На східному узбережжі Балі, де запах екзотичних квітів наповнює повітря, я відчув справжню внутрішню свободу, - похвалився блогер. - На Балі я зрозумів, що внутрішня свобода - це не просто стан душі, це здатність відчувати гармонію з навколишнім світом і бути вільним у вираженні своїх думок та почуттів".

Топольський додав, що для "культивування внутрішньої свободи" медитує та практикує самовираження. "Вчуся висловлювати свої думки та почуття відверто і без страху перед осудом, це допомагає відчувати внутрішню свободу у вираженні себе", - написав уродженець Львова.

Топольському справді доводилося зіштовхуватися із осудом. Чоловіка критикували за відірвані від реальності публікації та трансляцію безтурботного життя, поки в Україні триває війна та гинуть люди. Також після року ведення блогу українською мовою він повернувся до російської, яку назвав своєю рідною. Через бурхливу критику чоловік образився на українців і заявив, що відтепер розвиватиме свій блог виключно для англомовної аудиторії. Зараз, однак, знову використовує українську.

У соцмережах "Холостяка" часто висміюють за його публікації. Коли Топольський розповів, що через землетрус на Балі з його басейну вилилася вода, українці іронічно запропонували зібрати йому на гуманітарну допомогу.

Коли підписники Олександра цікавилися, чому він не приїжджає до рідної країни, він заявив, що на Балі "працює та розвивається", але "стежить за новинами" в Україні та "допомагає пожертвуваннями". "Я не публікую всього цього через одну причину: намагаюся акцентувати увагу на тому, що я можу зробити прямо тут і зараз, як можу допомогти своїй сім'ї та країні", - виправдався він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...