"Про військову допомогу Україні більше не йдеться", - експрем'єр Словаччини

Голова словацької партії "Глас", експрем'єр Словаччини Петер Пеллегріні заявив, що про військову допомогу Україні "більше не йдеться". Про це повідомляє Dennikn, передають Патріоти України.

За словами політика, про військову допомогу Києву "більше не йдеться", оскільки на його думку, Словаччині "більше нічого відправити" Україні. Водночас, Пеллегріні заявив, що підтримує комерційні контракти на виробництво зброї та боєприпасів, які виконуються словацькими збройовими заводами. Він вважає важливим, щоб люди мали роботу, і не вирішує, чи піде ця продукція в Україну чи в інші країни.

Також у виданні пишуть, що нова влада "хоче максимально перевірити, чи була законною попередня військова допомога, надана Україні".

Зауважимо, що партія "Глас" експрем’єра Петера Пеллегріні набрала 14,96% голосів на парламентських виборах, зайнявши третє місце. На думку експертів, ця партія може вступити в коаліцію як з прозахідними, так і проросійськими силами.

"Наразі результати показують, що "Глас" буде партією, без якої неможливо сформувати будь-який нормальний, дієвий коаліційний уряд", — сказав Пеллегріні, додавши, що партія "прийме правильне рішення", щоб увійти до складу уряду. що виведе Словаччину з "занепаду та кризи, в які нас (попередні лідери країни) втягнули".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...

Щодо наявності оборонних позицій у північній Харківщині - Бутусов

понеділок, 20 травень 2024, 5:58

Питання та відповіді щодо проведених робіт:. 1. Чи побудовані лінії оборони? . - Три лінії оборони будувались ВЦА навколо Харкова, значна кількість оборонних споруд створена, хоча лінії оборони не завершені в повному обсязі. . Місто Вовчанськ - оборо...