Проблем у них купа: Злий Одесит дав прогноз, що буде далі з росіянами на півдні України

Російські війська після втечі з правого берега Дніпра і з Херсона зіткнулися з колосальними проблемами у забезпеченні, що незабаром може призвести до повного колапсу їхньої системи оборони. Такий прогноз зробив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко (Злий Одесит), зазначивши, що зараз на південному плацдармі сконцентровано близько 40 батальйонних тактичних угруповань російських окупаційних військ (РОВ), однак, практично всі підрозділи неукомплектовані, передають Патріоти України.

"Тікаючи з правого берега РОВ, залишили там велику кількість техніки, яку просто не встигали перевезти, евакуювати на лівий берег. І тепер, у який підрозділ не ткни, а там некомплект мінімум 30%, а в середньому 50% - 60%", – повідомив експерт.

За його інформацією, на цей час Росія поставляє озброєння своїм підрозділам на півдні України всього-на-всього однією залізничною ниткою на Кримському мосту.

У підсумку, як зазначив Коваленко, на лівому березі зараз починає проявлятися деградація системи забезпечення передових підрозділів. Тим часом ЗСУ починають пристрілюватися по півдню, охоплюючи навіть локації на північному заході тимчасово окупованого Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...

Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:28

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», пе...