Проблема не у словах Макрона, а в ілюзіях, які вони викликали серед українців, - Борислав Береза

"Усі вже прочитали слова Макрона, що він не виключає введення військ НАТО в Україну? Всі? Добре", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Ви вже чекаєте на легіони НАТО? А реакцією інших членів НАТО на цю заяву бачили? Те, як від цієї ідеї відхрестилися у Великій Британії, Німеччині та Швеції, говорить про одне — це були "шашлики", але у виконанні Макрона, чий президентський термін добігає кінця.

Чи може колись це статися? Так, може. Але не у найближчій перспективі. І якщо чесно, то проблема не у словах Макрона, а в ілюзіях, які вони викликали серед українців.

Він сказав, що не виключає можливості, а багато хто сприйняв це, як найближчі плани. На жаль, ні. Цього не буде. І ми будемо самостійно захищати Україну, хоча і за допомогою західної зброї та фінансування. Це буде. А військових НАТО — ні. Будьте реалістами.

Остаточну крапку в цьому питанні поставив президент Польщі Анджей Дуда, коли заявив, що серед союзників немає згоди про відправлення військ в Україну, попри заяви президента Франції Емманюеля Макрона за підсумками конференції у Парижі.

І так, я гадки не маю, навіщо це сказав Макрон. Версія про тестування реакції суспільства та колег з НАТО — маячня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...