Проблеми окупантів наростають: Шторм пошкодив Керченський міст

Крим потерпає від негоди, шторм пошкодив Кримський міст, але про його повне перекриття не йдеться. Про це представниця президента України у АР Крим Таміла Ташева сказала в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Керченський міст (міст через Керченську протоку, який ще називають Кримським, що з’єднує півострів з Росією, – ред.) дуже хитка така споруда. Не секрет, що ґрунти в Азовському морі нестійкі, тому будь-який сильний шторм впливає на всі ці споруди. Є певні пошкодження Керченського мосту, але вони поки що не є такими критичними, щоб повністю його перекрити", - зазначила вона. При цьому додала, що "прильоти" які були до того, стихія - все це впливає на стан мосту.

Ташева зазначила, що також в Балаклаві та в Севастополі є певні військові споруди, які отримали пошкодження. "Достатньо сильно постраждали об’єкти інфраструктурні і військові від стихії", - сказала вона.

За її словами, ми радіємо з того, що окупаційні так звані захисні оборонні споруди позмивало в море. "Навіть наші громадяни на території півострова пишуть, що вони потерпають від стихії, бо без світла і опалення, але радіють, що так звані "зуби дракона" (російські пірамідальні бетонні перешкоди, які мали б перешкоджати просуванню Сил оборони України, - УНІАН) позмивало в море", - розповіла Ташева про переписку з кримчанами.

Представник президента у Криму зазначила, що водночас негода шкодить нашим людям на території півострова. За її словами, зараз дуже складна комунікація з жителями Криму, бо в багатьох населених пунктах немає інтернету через відсутність світла, немає опалення в будинках, бо в багатьох приватних оселях, в тому числі у кримських татар, котли працюють на електроенергії.

"Майже півмільйона людей досі лишаються без світла на території Кримського півострова - зокрема, це Бахчисарайський, Сімферопольський райони, де зірвані лінії електропередач, в багатьох будинках позривало дахи. Підтоплені окремі населені пункти, зокрема, Саки, Євпаторія", - розповіла вона.

Ташева зазначила, що її неприємно вразила реакція деяких українців, які радіють стихії в Криму. "Коли йде мова про людей в Криму, то до них треба ставитись як до наших громадян, а багатьох з них через затоплення відселяють, третю добу відсутнє світло", - сказала вона.

За її словами, багато кримчан запаслися генераторами. "Багато кримчан і кримських татар готуються до процесу звільнення територій і вони заготовили продукти, запаслися генераторами", - повідомила Ташева.

Водночас, на її думку, цілком нормально радіти пошкодженню військових об’єктів, які використовує ворог у війні проти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...