Проблеми почнуть вщухати: Астролог назвав дату закінчення пандемії коронавірусу в світі

Пандемія коронавірусу і фінансова криза добряче вдарили по всьому населенню планети й про те, що у 2020 році можуть виникнути серйозні проблеми у всього людства, попереджала навіть провидиця Ванга. Проте на цей момент всіх цікавить, коли закінчиться цей затяжний період і люди зможуть повернутися до свого звичайного способу життя, передають Патріоти України.

Як розповів відомий астролог Павло Глоба, напружена ситуація у світі виникла через Ліліт (Чорний Місяць), яка перейшла в знак Овна 27 січня – саме з цього періоду в більшості країн почалася пандемія COVID-2019, а також виникли й інші проблеми. Ця прихована планета, за словами астролога, є провокатором для політичних проблем, проблем зі світовим здоров'ям і свідчить про виникнення епідемій.

Пандемія європейської чуми також виникла при розташуванні Чорного Місяця в Овні, і вона забрала чимало людських життів. Глоба також вказує на те, що 2020 рік – високосний, а це додає у загальну ситуацію додатково негативного впливу. Крім того, символ року – Щур, який здавна вважається розносником різних хвороб.

За прогнозами Павла Глоби, Ліліт пробуде у знаку Овна до 20 жовтня, але свій негативний вплив вона почне послаблювати вже до початку літа. Напружена обстановка ще буде зберігатися, але загальні тенденції вже будуть не такими страшними та складними. До початку осені й зокрема, до кінця жовтня, людству варто бути напоготові та приймати всі запобіжні заходи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...