Проблеми в королівській родині: За що Кейт образилася на Каміллу і до чого тут коронація

Від дня коронації короля Чарльза та королеви Каміліли минуло вже більше двох тижнів. Деякі подробиці цього урочистого дня виринають тільки зараз, зазначають Патріоти України.

Багато хто звернув увагу, що коли король і королева залишали Вестмінстерське абатство в день коронації, то принцеса Уельська не зробила реверансу на адресу Камілли. Хоча мала.

Кролевський біограф Том Бавер стверджує, що принцеса Уельська була розсерджена того дня, оскільки їй дозволили запросити лише чотирьох членів своєї сім'ї на цей історичний захід: батьків та брата з сестрою, які, на жаль, були запрошені без своїх других половинок, повідомляє York Post. Водночас королева Камілла мала честь запросити аж 20 гостей.

Жодних коментарів із цього приводу Букінгепський палац не давав і давати точно не буде. Та й дрібні сварки, як бачимо, можуть траплятися і в королівській родині. У день коронації, до речі, Чарльз також був розгніваний на Уельських. Виявилося, що монарх прибув до абатства раніше запланованого часу і був змушений на них чекати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...

Як працюють "червоні лінії" на Близькому Сході та у Європі – загадка. Чому там можна обстрілювати російські бази, а тут – не можна? - політолог

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:17

"Вчора Ізраїль обстріляв ракетами російську базу Хмеймім у Сирії, де якраз приземлився іранський літак. Фото та відео вибухів уже досить у мережі", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...