Проблеми в королівській родині: За що Кейт образилася на Каміллу і до чого тут коронація

Від дня коронації короля Чарльза та королеви Каміліли минуло вже більше двох тижнів. Деякі подробиці цього урочистого дня виринають тільки зараз, зазначають Патріоти України.

Багато хто звернув увагу, що коли король і королева залишали Вестмінстерське абатство в день коронації, то принцеса Уельська не зробила реверансу на адресу Камілли. Хоча мала.

Кролевський біограф Том Бавер стверджує, що принцеса Уельська була розсерджена того дня, оскільки їй дозволили запросити лише чотирьох членів своєї сім'ї на цей історичний захід: батьків та брата з сестрою, які, на жаль, були запрошені без своїх других половинок, повідомляє York Post. Водночас королева Камілла мала честь запросити аж 20 гостей.

Жодних коментарів із цього приводу Букінгепський палац не давав і давати точно не буде. Та й дрібні сварки, як бачимо, можуть траплятися і в королівській родині. У день коронації, до речі, Чарльз також був розгніваний на Уельських. Виявилося, що монарх прибув до абатства раніше запланованого часу і був змушений на них чекати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...