Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти України.

Ясинський зазначив, що Каменських давно мріяла про кар'єру в Латинській Америці. Він також висловився про її іспаномовну пісню Moloko, яку жорстко розкритикували в Мережі. «Дуже сексуальна Настя, красива, неймовірна, вона вражає. Потрібно розуміти, на яку аудиторію це розраховано. Якщо це ринок Латинської Америки, то це одна історія. У них було дуже багато спроб зайти на цей ринок, щось заходило, а щось ні… Мені дуже подобається в Насті те, що вона хоче стати всесвітньо відомою співачкою і вона бачить латиноамериканський шоу-бізнес своєю метою. І вона методично йде до здійснення своєї мрії. Це круто і викликає повагу. Я спостерігаю за цим», — повідомив він.

Ясинський додав, що для досягнення успіху Каменських потрібно жити в тій країні, де вона намагається побудувати кар'єру. «Якщо ти хочеш стати успішним на якомусь ринку, ти маєш перебувати на цьому ринку і жити в цій країні, серед цих людей і створювати бізнес там. Коли ти щось робиш тут, а щось — там чи ще десь, це складно. Не тільки логістично, а в тому, що не до кінця розумієш місцевий вайб. Шоу-бізнес, який там існує, дуже схожий на український шоу-бізнес 10-х років, там є клани, все дуже дорого, за все потрібно домовлятися, є умови, які передбачають, щоб ти там перебував», — наголосив він.

За словами Ясинського, у Каменських є високі шанси на досягнення успіху за кордоном. Однак, як зазначив продюсер, він не розуміє, навіщо співачка давала великий концерт у Києві в Палаці Україна, якщо зосередилася на латиноамериканському ринку: «Я вважаю, що вона гідна успіху, вона кінематографічна, за нею приємно спостерігати, вона дуже красива і дуже сексуальна. Глядачеві це цікаво. І вона дуже наполеглива. Я думаю, що вона свою мрію здійснить. Потрібно розуміти, що не можна так узяти й поїхати в Латинську Америку, вони до цього готувалися. Дуже складно сидіти на двох стільцях, потрібно знаходитись там і працювати там. Навіщо вони робили Палац Україна, це красиве видовищне шоу? Напевно, для того, що: «Я є, я тут з вами, я нікуди не поїхала, я з Україною, але в мене є мрія», — заявив Ясинський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...