Продюсерка Мозгова приголомшила тим, який вигляд мала 35 років тому (фото)

Українська продюсерка Олена Мозгова потішила прихильників архівним контентом. У своєму Facebook знаменитість опублікувала кадр, який був зроблений у роки її юності, передають Патріоти України.

На знімку Олена Мозгова позувала в парку, поруч з іграшковим Дідом Морозом. Майбутня продюсерка позувала в світлій куртці, сорочці в клітинку. Образ Мозгова доповнила масивним ланцюжком, а своє коротке волосся вона розпустила.

Як поділилася знаменитість, на фото їй близько 15 років. Тож, архівний кадр був зроблений 35 років тому. Таким чином знаменитість продемонструвала, який вигляд мала в юні роки та як із часом змінилася. "Точно сказати не можу, але десь +- 15", - підписала кадр Олена Мозгова.

А от підписники продюсерки були більш багатослівними. Вони зазначили, що Олена Мозгова має просто неперевершений вигляд. Деякі запримітили, що погляд у знаменитості з роками взагалі не змінюється: "Дуже гарна", "очі такі ж", "красуня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...