Продюсери приїхали з Угорщини: Зірковий український актор згадав, як проходив кастинг на фільм для дорослих

Український актор Тарас Цимбалюк розповів, що в студентські роки ходив майже на всі кастинги, які були на той момент. Якось він прийшов на кастинг, який проходив у підвалі кінотеатру, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося пізніше, продюсери шукали актора для еротичного фільму. Тоді Тараса попросили роздягнутися, що він власне і зробив. Однак побудувати кар'єру в цьому жанрі йому завадила відсутність закордонного паспорта.

"Проби були в кінотеатрі, в підвалі. Приїжджали якісь люди, здається, з Угорщини. Але це було не порно, де є якийсь відкритий статевий акт, а це був еротичний фільм, де немає прямого контакту", - розповів актор в інтерв'ю проекту "Ші".

Чим відомий Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк - український актор театру і кіно. На телебаченні він дебютував у 2011 році, знявшись у стрічці "Щоденники темного". Також він зіграв головну роль у фільмі "Чорний ворон".

У 2019 зіграв роль Кайдаша в серіалі "Спіймати Кайдаша". Також він знімався в популярному серіалі "Кріпосна".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Скадовську пролунав вибух: Колаборант Сальдо заявив про удар HIMARS

субота, 18 травень 2024, 16:30

У тимчасово окупованому Скадовську на Херсонщині вранці 18 травня пролунали вибухи, інформують Патріоти України. Як пише "Суспільне", перший вибух пролунав близько 9 ранку, а через 15 хвилин – прогримів повторний вибух. Так званий очільник окупаційної ...

Якби я був Зеленським, я би сказав Заходу: "Пішли ви в дупу. У мене є фахівці – ядерну зброю ми зробимо", - харківський волонтер

субота, 18 травень 2024, 16:17

Україна має стати сильною країною, щоб ні від кого не залежати, вважає харківський бізнесмен і волонтер Юрій Сапронов. Про це він сказав в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман, передають Патріоти України. На його думку, в ситуації...