Продовжує працювати у Москві: Дочка Ольги Сумської знімається у новому російському серіалі

Старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна живе в Москві разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, та двома дітьми. Актрису неодноразово критикували за те, що вона мовчить про війну в Україні, але Сумська завжди захищала доньку, зазначають Патріоти України.

"Ті, хто там живе, знають, як важко там щось сказати чи написати. Розумієте, люди там просто зникають. А вона насамперед мама, вона думає про своїх дітей, робить усе заради їхньої безпеки", - говорила українська артистка.

Страх репресій, однак, не заважає Паперній відвідувати світські заходи в Москві та будувати в РФ кар'єру. За інформацією російського сайту КиноТеатр.ру, нині у виробництві знаходиться серіал з Антоніною Паперною у головній ролі. Зйомки мелодрами "Холодное блюдо" завершилися ще у лютому 2023 року, напередодні першої річниці повномасштабної війни в Україні.

"Моя Дана - дуже сильна і самодостатня дівчина. Вона реалізувала себе в кар'єрі і вже повністю готова до сімейного життя. Зустрівши Нікіту, вона відчула, що поряд із нею саме той чоловік, який їй потрібен - дорослий, самостійний і розуміючий. Навіть переживши зраду, вона впевнена, що Нікіта - її людина. Таке кохання, напевно, можна назвати сліпим, але я впевнена, воно здатне подолати будь-які випробування", - розповідала про свою роль Паперна. Таким чином, дочка Ольги Сумської продовжує працювати на економіку держави-агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...