"Проголосувала проти звернення облради щодо процесу обміну полонених": Цікаві подробиці про депутатку від "Слуги народу", у якої знайшли майже $6 млн

Фігуранткою гучної корупційної справи на Хмельниччині виявилась керівниця МСЕК, депутатка обласної ради від партії "Слуга народу" Тетяна Крупа. Про це повідомив нардеп Володимир Ар'єв, передають Патріоти України.

"Крупа тиждень тому проголосувала ПРОТИ звернення облради до всіх державних органів щодо процесу обміну полонених. Як і вся фракція слуг", - написав він.

Крупа - головна лікарка Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи", має звання Заслуженого лікаря України.

Згідно з декларацією за 2023 рік за місцем основної роботи у МСЕК вона отримала 597 300 гривень. Серед інших доходів – понад 15 мільйонів гривень та 70 тисяч доларів готівкою.

Чоловік депутатки - колишній керівник Держаудитслужби Володимир Крупа. Син – начальник Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Олександр Крупа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року, - журналіст

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 22:02

"Важливо! У Молдові через порт Джурджулешти може повторитися "кримська" спецоперація лютого 2014 року. Потрібне негайне превентивне реагування України й Румунії. Просимо поширення", - пише журналіст та головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко на ...

Як працюють "червоні лінії" на Близькому Сході та у Європі – загадка. Чому там можна обстрілювати російські бази, а тут – не можна? - політолог

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 21:17

"Вчора Ізраїль обстріляв ракетами російську базу Хмеймім у Сирії, де якраз приземлився іранський літак. Фото та відео вибухів уже досить у мережі", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...