Проявіть ініціативу вже вранці: Любовний гороскоп на 23 березня для всіх знаків Зодіаку

Патріоти України пропонують вашій увазі любовний гороскоп, який допоможе уникнути помилок у спілкуванні із близькою людиною або налагодити контакт із уособленням ваших мрій.

Овен

Сьогодні закохані Овни чарівні в своєму егоцентризмі і щиро чекають, що партнер підлаштується під їх смак. Потрапивши в лещата любовного вибору, робити його всерйоз вони не захочуть: їм, як дітям, потрібно все і відразу. На їхнє щастя, компроміс можливий, але важливо не перегнути з самозакоханістю.

Телець

Закоханим Тельцям в нинішній подвійній ситуації ясно не все, що потай їх нервує. Доведеться підключити особисті «інформаційні служби» в особі друзів, рідні або сусідів (на худий кінець, ознайомитися з мережевими чутками). Краще зробити це зранку, щоб протягом дня не мучитися здогадками.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам варто акуратніше вибирати лінію поведінки в любові, так як доведеться слідувати їй до ночі. Обставини дня змушують до нетипових і не завжди потрібних дій. Щоб не плодити зайвих гілок любовного сюжету і не давати грунт для пліток, утримайтеся від активних особистих контактів.

Рак

Сьогодні зірки радять закоханим Ракам підтримувати романтичні зв'язку прямо з ранку. Вранці разом з вами прокинеться ваш літературний дар або неперевершена інтуїція. Початок дня - найкращий час для задушевної розмови, дистанційного контакту або спроби дізнатися про об'єкт симпатій у друзів.

Лев

Явні чи приховані обставини цього дня заважають закоханим Левам діяти у власному стилі. Свято душі і серця відкладається, але не засмучуйтеся: все ще попереду. Не втрачайте часу, якщо хочете обговорити тонкий нюанс свого роману з близьким другом або поміркувати про нього на самоті.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам частіше спиратися в любові на свої відчуття. Якщо ви сліпі, як кріт в любовних справах, або не в змозі зрозуміти натяки власного внутрішнього голосу, прислухайтеся до поради родича або коментарів друга. Найкращий час для новин та довірчих бесід - ранок.

Терези

Сьогодні закоханим Терезам треба буде розв'язати задачу на дипломатичність або почуття стилю, з якою вони непогано впораються: адже гармонія з партнером (в тому числі, візуальна) буде залежати всього лише від точки балансу. Доведеться узгодити звички і смаки, пригадати ази етикету і доброго тону.

Скорпіон

Сьогодні Скорпіони можуть залишитися байдужими до нових шансів в любові, зате будуть охоче ностальгувати за минулими часами. Звісточка від колишньої пасії або від зниклого з поля зору шанувальника порадує їх більше, ніж флірт під боком. Якщо роман закінчений, вони не проти «залишитися друзями» з таємною думкою.

Стрілець

Сьогодні закоханим Стрільцям варто взяти на озброєння чуйність і делікатність: ці якості будуть затребувані набагато більше, ніж дотепність, яскравий талант і вибухова енергія. Чим інтимніше обстановка спілкування, тим важливіше погасити зайві феєрверки і проявити готовність до довірчої розмови.

Козеріг

Сьогодні Козероги і їх партнери змагаються в проникливості, намагаючись вгадати настрої і смаки один одного. Зірки натякають, що, крім формату здогадок, є формат довірливої розмови. Обидва способи хороші, якщо не перетворені в туманний діалог двох занадто недовірливих інфантильних осіб.

Водолій

Водоліям варто відкласти на пару днів всі ініціативи в любові: зараз від них не буде толку, а часом ефект може виявлятися зворотним. Якщо ви не хочете втрачати зв'язок з пасією, то не налягайте на веселощі і романтику. Поцікавтеся поточними рутинними проблемами і, якщо вони є, висловіть співчуття.

Риби

Сьогодні в любовних планах Риби можуть довіритися інтуїції: саме вона підкаже їм кращу тактику в спілкуванні з коханою людиною. Власні припущення можна доповнити, поспілкувавшись з друзями. Початок цього дня ідеальний для приватного листування або невеликої прогулянки удвох по тихим місцям.

Джерело: АСН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...