"Проходжу інтенсивне лікування": Настя Каменських поділилася відео з прийому у лікаря

Співачка Настя Каменських після втрати голосу поділилася кадрами з лікарні. Зараз виконавиця проходить інтенсивне лікування, щоб повернути здоров'я своїм голосовим зв'язкам. У Instagram Каменських опублікувала відео з прийому у лікаря та показала, які неприємні процедур вона проходить, передають Патріоти України.

"Я звичайно рада бачити свою рідну лікарку, з якою ми працюємо над здоров’ям моїх голосових зв’язок вже більше 10 років, але все ж таки хочеться зустрічатися на планових чек-апах, а не в таких екстрених випадках, як зараз. Зараз я проходжу інтенсивне лікування і бачу свого лікаря щодня по 2 рази. Щоразу це не найприємніша процедура, бо в 4 етапи мені прямо на голосові зв’язки заливають необхідні ліки", - розповіла Каменських.

Виконавиця зазначила, що голосові зв'язки потребують такого ж самого лікування, як і травми будь-яких інших частин тіла. Настя розповіла, що через новоутворення її зв'язки не можуть повністю зімкнутися і у результаті голос співачки почав хрипіти.

"Іноді можна зробити спеціальні ін’єкції, які на такий короткий термін, як півгодини, полегшують роботу голосових зв‘язок. Але, на жаль, на весь час і кожен день такого не можна робити. Це може бути єдиноразовою екстренною мірою, як заморозка болю у спортсменів, яка може спрацювати для одного короткого виступу. Але робити це щодня та відпрацювати підряд декілька довгих концертів - дуже ризиковано. Якщо з такими новоутвореннями давати регулярне навантаження та щодня співати живі концерти - зв‘язки просто не матимуть часу та можливості відновитися і це неймовірний ризик для голосу", - поділилася Настя.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...