"Прокремлівському телеканалу "НАШ" нарешті не пощастило. Приводом став Симоненко", - політтехнолог Голобуцький

"Прокремлівському телеканалу "Наш" нарешті не пощастило: досі він 14 разів за 1,5 роки просто відбувався тими чи іншими санкціями через "мову ненависті" і "розпалювання ворожнечі". Але вп'ятнадцяте його може врешті наздогнати реальне покарання - позбавлення ліцензії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Приводом не пощастило стати Симоненку: червонодупий ляпнув в ефірі "Нашого" про "фашизацію країни". Не вперше ляпнув і не востаннє, однак саме тепер владі треба чимось патріотично схвальним компенсувати факапи з "ґазіровкой" на Алеї Небесної сотні, протести під ОП, а головне - очікування епічного факапу з Меркель. В результаті цілком можуть принести в жертву далеко не безневинний "Наш".
Крім того, якщо зважати на соціологію, то для влади точно не буде зайвим позбавити проросійські сили ще одного медійного ресурсу.
В підсумку, є всі шанси, що позов Нацради щодо позбавлення "Нашого" ліцензії таки буде подано, а ліцензію до винесення судового рішення призупинено. Хоча, звісно, з позовами в нас так швидко все не вирішується: процес може затягнутись до трьох років".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...