Прокуратура нічого не бачить: Поки Зеленський розповідає про блага "Великого будівництва", його партнер та підрядник "Юзік" зухвало нищить екологію Горішніх Плавнів, - Watchdogs

Брати Корявченкови, Велике Будівництво та велика трагедія маленького селища у Горішніх Плавнях. Чи варті амбіції Президента та заробітки його друзів знищеної природи та нівелювання законів. Про це йдеться у новому розслідуванні від команди “Watchdogs”, зазначають Патріоти України.

Кварталівські друзі чинного Президента Зеленського з приходом до влади не лише отримали посади та депутатські мандати, а подекуди й непогано поприлаштовували у державний сектор то знайомих, то родичів. Зокрема екс-актор “кварталу-95” Юзік, а поважний “слуга” Юрій Корявченков працевлаштував дружину в офіційні помічниці, ну, а мегабонусом для свого двоюрідного брата Сергія (теж Корявченкова) стала програма Зеленського “Велике Будівництво”.

Ми самі й на початку 20-го року виявили інтереси компаній братів Корявченкових у багатомільйонних поставках щебеню підрядникам “Укравтодору” і з того часу їхнє партнерство лишень посилювалося та розширювалося. Але зараз нам відкрився інший – не зовсім приємний – бік цього братського бізнесу. Виявляється, що поки одні заробляють, інші – страждають.

Знаєте, коли Зеленський вчергове розповідатиме про благо “Великого будівництва”, я б прямо порадив йому проїхатися, жахливими до речі дорогами, у гості на кар’єри до братів Корявченкових. Бо такого зухвальства, знищення навколишнього середовища і нехтування правами людей я не бачив давно.

Якщо Зеленський там не бував, то ми готові відкрити йому очі, бо ж самі тільки-но повернулись із подібного вояжу, а були ми на Полтавщині. І ми на власні очі побачили, якою високою ціною (і в даному випадку мова навіть не про гроші, хоча і про гроші теж згадаємо) дістаються нам усім його відремонтовані дороги.

Детальніше у відео:

Подарунок на мільйон гривень. Хто і за які гроші збудував для Зеленського басейн: Watchdogs. Info.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...