Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України.

За його версією, у місті «стався вибух», постраждали п’ятеро людей. Також він заявив про понад 30 пошкоджених будинків.

Як пишуть місцеві Telegram-канали, спершу у російському місті чули гучний звук, після чого у небі з’явився дим. З опублікованих фото та відео видно зруйновані будинки, деякі з них досі у вогні.

БелПлюс/Telegram

Бєлгород Военкор зазначає, що у момент вибуху російські окупанти обстрілювали КАБами Харків та область, тому можливе невдале «сходження КАБа з борту».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Щодня їздить по Києву: Антикорупціонера Шабуніна звинуватили у привласненні авто для фронту (фото)

субота, 18 травень 2024, 15:03

Відомий антикорупціонер Віталій Шабунін, якого звинувачують в ухиленні від військової служби, використовує в особистих цілях автомобіль, переданий благодійним фондом "Паладини" для потреб ЗСУ. Про це пише журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці у с...

Противник хоче перетворити на "сіру зону" і Суми, і Харків, - військовий експерт

субота, 18 травень 2024, 14:43

Ветеран російсько-української війни, майор Нацгвардії у відставці Олексій Гетьман в інтерв'ю ведучому програми "Студія Захід" Антону Борковському зазначив, що буде залежати від наших фортифікацій, кількості військ та зброї від партнерів, чи вдасться во...